8 pluspunten
Read

Persoonlijk, betrokken, kwaliteit, loyaliteit: FlevoDirect al 15 jaar succesvol in Zeewolde

We verrassen ook werkgevers in Lelystad graag met de kwaliteit van onze uitzendkrachten, zoals wij in Zeewolde al 15 jaar doen! Van hooggeschoolde technici tot en met productiemedewerkers, u kunt op onze uitzendkrachten bouwen! We vertellen u graag over onze bijzondere dienstverlening. U ziet al snel dat FlevoDirect méér biedt dan andere uitzendorganisaties.

Persoonlijke-gesprekken

Persoonlijke gesprekken

Wij houden van persoonlijk contact. We komen graag op bezoek om uw wensen te horen en de cultuur van uw bedrijf te ‘proeven’. Ook nodigen wij élke werkzoekende die zich bij FlevoDirect inschrijft uit voor een persoonlijk gesprek. Alleen zo kunnen we de perfecte match voor uw vacature(s) vinden.

mooie samenwerking

Mooie samenwerking

FlevoDirect is al 15 jaar met veel succes actief in Zeewolde. Van die ervaring profiteren ook onze opdrachtgevers in Lelystad. Want onze filialen in Lelystad en Zeewolde werken intensief samen. We delen vacatures, inschrijvingen, kennis en know how. Zo ontstaat de grootste kans op perfecte matches. En natuurlijk zetten we onze rijke ervaring met de Flevolandse arbeidsmarkt (en die van het Randmerengebied) ook voor de volle honderd procent in voor Lelystad.

advtekst

Alle registers open!

Om de juiste medewerker(s) te selecteren, doen we veel, erg veel. We gebruiken de traditionele kanalen en ons zeer uitgebreide netwerk, en schakelen ook alle internetmogelijkheden (Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Technicus, Jobbird, Indeed, enzovoort) en diverse sociale media in om de juiste vrouw(en) en man(nen) aan u te kunnen voorstellen!

Betrokken uitzendbureau

FlevoDirect is een goed, zeer betrokken uitzendbureau dat alle zorg heeft voor opdrachtgevers én medewerkers. Onze medewerkers krijgen de opleidingen, bedrijfskleding en begeleiding die zij nodig hebben. FlevoDirect beschikt over een modern portal waar de medewerker al zijn salarisspecificaties en declaraties terug kan vinden. Uiteraard wordt het salaris keurig op tijd betaald. En we hebben oog voor het sociale contact. Dat geeft een enorme loyaliteit. Daar plukt u de vruchten van!

Excelleren-in-allround-schap-1
menu-img1

Wij zijn aangesloten bij:

nbbu-logo

Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd

excelleren-in-allround-schap-2

Excelleren in allround-schap

FlevoDirect is, zoals we dat noemen, een generiek bureau. We beperken ons niet tot een bepaalde branche, werk of specialisme. Daarmee zouden we u tekortdoen. Want ook al heeft u bijvoorbeeld een technisch bedrijf, u heeft ook een productiemedewerker nodig, of een administrateur, of een receptioniste. En ook aan die vraag voldoen wij graag.

Aangesloten bij:
Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd

Full service HR-partner

FlevoDirect is meer dan een uitzendbureau. Wij nemen u graag alle vraagstukken rond uw personeel uit handen. Werving en selectie, detachering, payroll.... we hebben voor u en uw bedrijf de beste oplossing klaar staan. Neem contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

warm gevoel

FlevoDirect: een warm gevoel

We krijgen het van alle kanten te horen: onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat werkgevers én werkzoekenden zich prima thuis voelen bij FlevoDirect. Onze eerlijke adviezen, grote betrokkenheid en persoonlijke contact (en heerlijke Nespresso!) worden zeer gewaardeerd. Wilt u zichzelf overtuigen? U bent altijd van harte welkom!

FlevoDirect uitzendbureau

Wie en waar?

FlevoDirect Lelystad wordt geleid door vestigingsmanager Karlien Bonestroo, vanaf bijna het eerste moment betrokken bij FlevoDirect. Zij wordt terzijde gestaan door intercedente Shannah Leenheer. 

FlevoDirect uitzendbureau

U vindt FlevoDirect Lelystad op:
De Schans 19-45, 8231 KA Lelystad,
T. 0320 - 748 800, lelystad@flevodirect.nl.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op afspraak.

Contact
wijdoenwatwijbeloven-lelystad

Wij doen wat we beloven. FlevoDirect maakt het verschil.

 
Vacatures per mail ontvangen?
-

Ontvang wekelijks automatisch de laatste vacatures

305