Vacatures per mail ontvangen? Maak een vacature alert aan

Vacatures per mail ontvangen? Maak een vacature alert aan

Informatie over FlevoDirect

FlevoDirect verdiept zich sterk in het bedrijf van de opdrachtgever. We willen weten waaraan en aan wie het bedrijf behoefte heeft. Én we vragen de werkzoekende alles wat van belang is: wat zijn z’n kwaliteiten, competenties en achtergronden, bij wat voor soort bedrijf zou hij graag willen werken?

Waarom we dat doen? Wij besparen u kostbare tijd door vraag en aanbod perfect op elkaar af te stemmen. FlevoDirect kan dat als geen ander.

img1

Meer dan een uitzendbureau

FlevoDirect is meer dan een uitzendbureau. Wij nemen alle zorg van het aantrekken van personeel graag van onze opdrachtgevers over, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Wij zorgen voor het hele traject, van functieprofiel tot en met arbeidscontract, zodat u er werkelijk geen omkijken meer naar heeft. Wij ontzorgen u optimaal op personeelsgebied.

Tot onze kerntaken behoren meerdere diensten. Natuurlijk bieden wij gemotiveerde uitzendkrachten aan bedrijven die op (zeer) korte termijn behoefte hebben aan versterking. FlevoDirect staat ook voor succesvolle detachering van medewerkers. Met onze expertise en ervaring werven en selecteren wij ook voor uw bedrijf de beste arbeidskrachten. Ook voor zeer gespecialiseerde functies kunt u bij ons terecht. Als extra dienst bieden wij onze opdrachtgevers HR-Advies.
En ook voor een gedegen Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van een sollicitant of (nieuwe) medewerker kunt u vertrouwen op onze uitgebreide kennis en kunde. 

Klik hier voor ons totale dienstenaanbod.

img1

Wij verrassen u

In haar ruim twintigjarig bestaan is FlevoDirect sterk gegroeid. We werken inmiddels voor ruim 200 bedrijven in Flevoland en Gelderland en bemiddelen meer dan 2000 werkzoekenden die direct inzetbaar zijn. Met onze grote betrokkenheid, persoonlijke benadering en eerlijke, snelle en directe manier van werken verrassen we menig klant én werkzoekende. FlevoDirect biedt haar diensten aan tegen concurrerende tarieven, waarbij op service én kwaliteit uiteraard niet wordt ingeleverd.

FDU-werving-en-selectie

Interessante vacatures

Werkzoekenden bieden wij interessante vacatures die hen uitdagen. Een vakantiebaan, parttime- of juist fulltimebaan: voor een job van 3 tot 40 uur werk per week dicht bij huis ben je bij FlevoDirect aan het juiste adres. Wist je dat onze opdrachtgevers regelmatig onze kandidaten in (vaste) dienst nemen? 

Twijfel je over jouw CV of over je presentatie? Bel ons en maak een afspraak, wij helpen je graag verder! Meer informatie? Klik hier.

FDU-werving-en-selectie

De beste kandidaten

Wij bieden onze klanten alleen de beste kandidaten voor hun vacatures. Én we bieden werkzoekenden functies bij bedrijven die bij hen passen. Onze gemotiveerde kandidaten laten een opvallend lage no-show zien. Onze matches zijn zo succesvol, dat uitzendingen en detacheringen regelmatig worden omgezet in vaste dienstverbanden. Onze ‘no cure, no pay’-werkwijze zegt veel over ons vertrouwen in onze eigen werkwijze.

Kennis van de arbeidsmarkt

Onze consulenten zijn SEU-gediplomeerd. Zij hebben uitgebreide expertise van, en kennen de trends van en ontwikkelingen in de lokale en regionale arbeidsmarkt. Regelmatig volgen onze consulenten cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving. Voor onze klanten zijn zij de vertrouwde vraagbaak voor alle zaken op het gebied van arbeidsmarkt en personeelszaken.

FDU-sollicitatiegesprek

Eerlijk en betrouwbaar

FlevoDirect uitzendbureau staat voor eerlijk en betrouwbaar. Wij stellen u alleen kandidaten voor die voldoen aan uw wensen en eisen, daar kunt u van op aan! We werken snel en transparant en zijn zeer stipt in het nakomen van afspraken. Vanzelfsprekend ontvangen onze uitzendkrachten en gedetacheerden hun salaris en vakantiegeld op tijd en worden premies (nauw)keurig afgedragen, zoals u van een eerlijk en betrouwbaar uitzendbureau mag verwachten.

Lid NBBU, NEN 4400-1 gecertificeerd

Wij zijn aangesloten bij de NBBU, belangenbehartiger van meer dan 1100 professionele uitzendbureaus. NBBU screent haar leden volgens de NEN 4400-norm, hét keurmerk voor de uitzendbranche. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Opdrachtgevers én werkzoekenden zijn daarmee zeker van een betrouwbaar en bedrijfzeker uitzendbureau.

Kortom, FlevoDirect is hét uitzendbureau

voor werkzoekenden en werkgevers!

Wij doen wat we beloven. FlevoDirect maakt het verschil.
190