Vacatures per mail ontvangen? Maak een vacature alert aan

Vacatures per mail ontvangen? Maak een vacature alert aan

persoonlijke gesprekken

Vacature-intake

Wij komen graag naar u toe om uw eisen en wensen voor de nieuwe medewerker(s) goed in beeld te krijgen. Zo kunnen wij tegelijk de cultuur en de regels van uw bedrijf ‘proeven’. Daarmee kunnen wij de vacaturetekst extra scherp formuleren. En dat vergroot de kans op een succesvolle plaatsing enorm.

advtekst

Advertentietekst

Over de advertentietekst gesproken: die moet de juiste werkzoekenden, doelgroep en generatie meteen aanspreken. Wij verstaan dat vak van tekstschrijven; wij doen dat met veel passie én met veel succes. De woorden, de stijl, de titel voor de advertentietekst … alles moet met precisie gekozen worden. Dat kunt u rustig aan ons overlaten: wij zorgen dat de juiste kandidaat wordt aangesproken in de juiste 'tone-of-voice' voor nog betere resultaten.

online

Vacatures Online

FlevoDirect kent de markt en weten welke vacaturesites het beste aansluiten op uw vacature. Wij maken gebruik van alle traditionele én digitale kanalen om uw vacature optimale aandacht te geven. Daar zijn wij sterk in; voor ons team met gedreven intercedenten hebben internet en sociale media (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter) geen enkel geheim. Zo kunnen wij ook deze kanalen zeer gericht gebruiken. Wij weten precies welke vacaturebanken het best worden bezocht door uw nieuwe medewerker!

FDU-watdoetflevodirect

Recruiten

In sommige branches of beroepsgroepen zijn goede kandidaten maar mondjesmaat te vinden. Gelukkig zijn wij niet voor één gat te vangen. Melden zich geen kandidaten voor uw vacature, dan halen we alles uit de kast om hen te vinden. En dat is heel wat: jobsites, CV databases, social media, relaties, netwerkorganisaties, onze eigen rijk gevulde medewerkersbestand… Goede kans dat we u tóch geschikte kandidaten kunnen presenteren!

profielanalyse

Persoonlijke Profiel Analyse

Als aanvulling op ons complete werving- en selectieproces bieden wij u graag de Persoonlijke Profiel Analyse aan. De PPA is een uitstekend instrument om te bepalen of de kandidaat niet alleen aan al uw eisen en wensen voldoet, maar ook of hij qua karakter geschikt is voor de functie en of hij binnen uw bedrijfsteam past.
Onze gecertificeerde PPA-medewerkers staan graag voor u klaar.

Meld uw vacature bij ons aan

FDU-curriculum-vitae

Presentatie kandidaten

Van de kandidaten die wij u presenteren, krijgt u vooraf per e-mail een briefing. Daarin vertellen wij u wie de persoon is en wat zijn kennis, competenties en ambities zijn. Ook sturen wij zijn CV mee en beschrijven wij hoe zijn kwaliteiten aansluiten op uw vacature. En we delen graag onze navraag van zijn referenties met u. Zo krijgt u een compleet beeld van elke kandidaat.

after-saleszorg

After Sales zorg

Onze dienstverlening stopt niet bij het ‘afleveren’ van de kandidaat. Bij het uitzenden of detacheren van de kandidaat zorgen wij ervoor dat hij in het bezit komt van de arbo-documenten die betrekking hebben op uw bedrijf. En wij geven hem de persoonlijke beschermingsmiddelen mee die zijn werk vereist. Die hebben wij altijd beschikbaar, zodat uw nieuwe medewerker direct aan de slag kan.
Daarnaast onderhouden wij contact met u en de kandidaat voor tussentijdse evaluaties en om de mogelijkheden van cursussen en trainingen te bespreken.

FDU-watdoetflevodirect3

Roosterplanning

Nog zo’n bijzondere dienstverlening van FlevoDirect: de roosterplanning. U geeft ons het werkrooster voor de komende periode, wij zorgen voor de personele invulling van de open plekken. Zeker als uw bedrijf meerdere ploegendiensten of een 24 uursproductie kent, is dit ideaal! Daar heeft u geen omkijken naar en geen zorgen over.

Plus Extra

Pieken? Zieken? Niet Piekeren!

FDU-plus-extra

Staat u voor een plotselinge piek in de productie of een groeiende orderportefeuille? Of wordt u geplaagd door ziekte onder uw medewerkers? FlevoDirect helpt u graag met extra medewerkers. Wij kunnen terugvallen op een groot aantal Direct beschikbare mensen en hebben eventuele hulpmiddelen die bij het werk nodig zijn.
Met kantoren in Zeewolde en Lelystad kan FlevoDirect ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen ongestoord verder gaan!

Neem contact met ons op
FDU-voor-werkgevers-footer
Wij doen wat we beloven. FlevoDirect maakt het verschil.
301