Vacatures per mail ontvangen? Maak een vacature alert aan

Vacatures per mail ontvangen? Maak een vacature alert aan

U bent op zoek naar een uitzendbureau Ermelo?

Bent u op zoek naar nieuw personeel? Wilt u de hulp van een uitzendbureau Ermelo? Kies dan voor FlevoDirect, want bij hen bent u zeker aan het juiste adres. FlevoDirect neemt al het nodige werk voor u uit handen, zodat u zich kunt blijven focussen op uw kernactiviteiten. Bij FlevoDirect kunt u rekenen op een professioneel uitzendbureau die u uitstekend van dienst kan zijn. Een persoonlijke aanpak, grote betrokkenheid en zeer snelle communicatie. Dat is de kracht van FlevoDirect.

img5

Uitzendbureau Ermelo vinden? FlevoDirect!

U wilt een uitzendbureau Ermelo? Kies dan voor de hulp van FlevoDirect! Bij hen kunt u er namelijk altijd van verzekerd dat u uitstekend wordt geholpen. FlevoDirect denkt dan graag met u mee over het gewenste profiel van de mogelijke kandidaten en ook voor bijvoorbeeld het schrijven van de juiste teksten voor nieuwe vacatures. Wij nemen het hele selectieproces voor u uit handen, wijzen kandidaten die niet matchen netjes af en nodigen passende kandidaten bij ons op kantoor eerst uit voor een uitgebreid intakegesprek.

img5

Waarom FlevoDirect als uitzendbureau Ermelo?

FlevoDirect biedt u altijd erg veel voordelen. Een aantal voordelen daarvan zijn:

  • Alle zorg wordt uit handen genomen
  • Begeleiding tijdens het hele traject
  • No cure, no pay: u betaalt alleen bij resultaten
  • Persoonlijk contact en korte communicatielijnen
  • Een zeer hoog matchpercentage

Uitzendbureau Ermelo voor uw bedrijf

Zoekt u een uitzendbureau Ermelo?

stoeprand

Kies voor FlevoDirect en u weet zeker dat u goed wordt geholpen. Wilt u meer weten of heeft u een vacature waar wij u mee kunnen helpen?
Klik hier en vul uw gegevens in.
FlevoDirect neemt dan binnen één werkdag contact met u op. Liever zelf bellen? Ook dat kan. Bel dan naar 036 – 521 81 60.

Neem nu contact op
ftr-banner
Wij doen wat we beloven Flevodirect maakt het verschil.
275