Read

U bent op zoek naar een uitzendbureau Ermelo?

Bent u op zoek naar nieuw personeel? Wilt u de hulp van een uitzendbureau Ermelo? Kies dan voor FlevoDirect, want bij hen bent u zeker aan het juiste adres. FlevoDirect neemt al het nodige werk voor u uit handen, zodat u zich kunt blijven focussen op uw kernactiviteiten. Bij FlevoDirect kunt u rekenen op een professioneel uitzendbureau die u uitstekend van dienst kan zijn. Een persoonlijke aanpak, grote betrokkenheid en zeer snelle communicatie. Dat is de kracht van FlevoDirect.

img5

Uitzendbureau Ermelo vinden? FlevoDirect!

U wilt een uitzendbureau Ermelo? Kies dan voor de hulp van FlevoDirect! Bij hen kunt u er namelijk altijd van verzekerd dat u uitstekend wordt geholpen. FlevoDirect denkt dan graag met u mee over het gewenste profiel van de mogelijke kandidaten en ook voor bijvoorbeeld het schrijven van de juiste teksten voor nieuwe vacatures. Wij nemen het hele selectieproces voor u uit handen, wijzen kandidaten die niet matchen netjes af en nodigen passende kandidaten bij ons op kantoor eerst uit voor een uitgebreid intakegesprek.

Waarom FlevoDirect als uitzendbureau Ermelo?

FlevoDirect biedt u altijd erg veel voordelen. Een aantal voordelen daarvan zijn:

  • Alle zorg wordt uit handen genomen
  • Begeleiding tijdens het hele traject
  • No cure, no pay: u betaalt alleen bij resultaten
  • Persoonlijk contact en korte communicatielijnen
  • Een zeer hoog matchpercentage

Uitzendbureau Ermelo voor uw bedrijf

Zoekt u een uitzendbureau Ermelo?

stoeprand

Kies voor FlevoDirect en u weet zeker dat u goed wordt geholpen. Wilt u meer weten of heeft u een vacature waar wij u mee kunnen helpen?
Klik hier en vul uw gegevens in.
FlevoDirect neemt dan binnen één werkdag contact met u op. Liever zelf bellen? Ook dat kan. Bel dan naar 036 – 521 81 60.

Neem nu contact op
ftr-banner

Wij doen wat we beloven Flevodirect maakt het verschil.

 
Vacatures per mail ontvangen?
-

Ontvang wekelijks automatisch de laatste vacatures

275